When you talk about cost effective buildings, what are the factors that influences your decision during design and construction.

تم إضافة السؤال من قبل oghenekaro owhowho , assistant lead instructor , cisco networking academy
تاريخ النشر: 2015/05/15
moyosore osibanjo
من قبل moyosore osibanjo , Site Engineer , 25B, Colorado Crescent Ministers Hill, Maitam

the maintenance of such structure and the effect it will have the surrounding