Which qualities are most demanded for Guest Service job?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/05/14
Jesus Alexi G. Kiunisala
من قبل Jesus Alexi G. Kiunisala , Housekeeping Supervisor/H.R.Admin Assistance , Service Partners Incorporated

serve the guest to the most high respect as  beautiful warm smile and polite words as guest inters to the area and even as they inter the hotel area...

ARUNKUMAR VEERAPPAN
من قبل ARUNKUMAR VEERAPPAN , Branch Manager , Steel City Securities Ltd

Hospitality skills is very most demanded for Guest Service job