"EXCEL" Formatting a cell in Currency, you can specify.

A) Decimal Places

B) Currency Symbol

C) Both of above

D) None of above

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/05/14

Both of the above, but have to set up in regional settings .......................... Option C)

use also .............. More accounting formats under currency and customise currency.

Rogelio Pule
من قبل Rogelio Pule , IT Salesman , Eureka Electronics

C....... you can specify both

Davis Baby
من قبل Davis Baby , IT Administrator , Iqra'a Bilingual School

Option C of course. We can have both at same time

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

C) >>>>>>>>>Both of above A& B