Which is not a valid option for the UCS command?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/05/13
Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey
من قبل Omair Abduljaleel Ali Al-Quliey , مدير لمكتب المهندسين اليمنيين , مكتبي مكتب المهندسين اليمنيين

With answer of Mr. Bello Abubakar >>>>>>>>>>>

Thank you ...............

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Random is the answer but u need to state the options Mrs Fakih......

Ali Mohamed Ahmed
من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات

Random>>>>>>>>>>>>>>>> Thank you

Agree with my colleagues

Thanks

Amr Gamal Anwar Hassan
من قبل Amr Gamal Anwar Hassan , مهندس حاسب كميات , Shurfah Real Estate Development and Investment

With answer of Mr. Bello

Thank you

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

Random The Right answer but how i do not know.

ahmed shehab
من قبل ahmed shehab , site engineer , DHA Consulting & Engineering Design

Thank you for the invitation and agreed with the answers