How can one gain knowledge in finance and economics?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/05/12
Shamseer KM
من قبل Shamseer KM , HR Payroll Officer , Al Darwish Engineering W.L.L

Now days,There are many ways to get knowledge in finance economics

- Use Internet ( Finance and economic website like Investopedia.com, wikipedia.com etc..

- Use Finance related Magazines and Economic Magazines

- Use Finance and Economics related news in daily newspapers

- Get knowledge from online Finance articles and books

- Attend Finance and Economics classes