The default header for a worksheet is:

A. Username

B. Date and Time

C. Sheet tab Name

D. None

تم إضافة السؤال من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials
تاريخ النشر: 2015/05/12
Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

None............,,.,,.,",.........

I agree, there is no header, it is blank by default, so option D) would be my answer and in agreement with you Fitah.

Zulfiqar Ali Talpur
من قبل Zulfiqar Ali Talpur , System Analyst ERP/DBA , FAHSS/TUV

D. None

because when you open new workbook in excel it will be either book1-excel, and if book1-excel is already open then it will be book2-excel.

depend on the default name set

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

D. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>None