Does the Materials Library allow you to add materials to your objects?

تم إضافة السؤال من قبل Salma Fakih , Architect , -
تاريخ النشر: 2015/05/12
Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

I think the answer is Yes....

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

YES............................................

ماحي عابد
من قبل ماحي عابد , Civil engineer , Technical building control

I think yes.....................

Ali Mohamed Ahmed
من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات

No >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Thank you

Amr Gamal Anwar Hassan
من قبل Amr Gamal Anwar Hassan , مهندس حاسب كميات , Shurfah Real Estate Development and Investment

Thank you for inviting me

yes it does

mohammed elgohary
من قبل mohammed elgohary , Site Engineer , Kenaaz united

yes ..............................