At your work, Do you think there are benefits to get ICDL course ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام
تاريخ النشر: 2015/05/11
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

It's required for beginners

Zaid Mahadin
من قبل Zaid Mahadin

In my opinion i don't think so, because the ICDL is no longer a big thing and also most of the people have that knowledge without even having it. Also kids nowadays have huge knowledge about computers that was for advanced people earlier.

Sheikh Mohammad Ali Hussain
من قبل Sheikh Mohammad Ali Hussain , COMPUTER TECHNICIAN , Digital Mall

I think ICDL has great benefits to worker at work place

Mohamed Abdelrahman
من قبل Mohamed Abdelrahman , Senior Accountant , Msafat Company

yes, specially for beginners