How to commission expander loaded induction generator?

تم إضافة السؤال من قبل Abubakr Siddiq , [Electrical/Design/Maintenance/Power/Project Engineer] , Fatima fertilizer company limited, Sadiqabad
تاريخ النشر: 2015/05/10
ameer hamza cheema
من قبل ameer hamza cheema , Assistant Development Electrical Engineer , Super Asia

Induction generators combined with gas expanders as reliable, cost-effective, offshore electrical power sources. The gas expander will use first stage separated gas and therefore avoid sand transport problems