What does LIFO FIFO stands for?

تم إضافة السؤال من قبل Waseem Raza , Inventory Supervisor / Warehouse Supervisor , Hala Supply Chain
Mohammed Abbas Ali
من قبل Mohammed Abbas Ali , Demand Planner , Chalhoub Group

LIFO and FIFO are methods of inventory valuation.

LIFO - Last in first out

FIFO- First in first out

syed hyder
من قبل syed hyder , PURCHASE & LOGISTICS EXECUTIVE , SWISS ARABIAN PERFUMES GROUP

LIFO : LAST IN FIRST OUT

FIFO: FIRST IN FIRST OUT

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

FIFO stands for "First in, first out"

LIFO stands for "Last in, first out"

ENRICO MEDINA CRUZ
من قبل ENRICO MEDINA CRUZ , WAREHOUSE AND LOGISTICS SUPERVISOR , EMIRATES ENGINEERING

LIFO = Last In, First Out

FIFO = First In, First Out