If a corporation has a net operating loss, the loss may be _ and then_?

A)    Carried back, carried forward

B)    Carried forward, carried back

C)    None

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University
تاريخ النشر: 2015/05/08
RAJESH DESHKULKARNI GOPAL
من قبل RAJESH DESHKULKARNI GOPAL , Group Accounts & Tax Manager , Confidential Group

If a corporation has a net operating loss, the loss may be _ and then_?

A)    Carried back, carried forward

B)    Carried forward, carried back

C)    None

Answer B