Risk management involves protecting assets by purchasing _or by _?

A)  Insurance, hedging

B)  Debt security, insurance

C)  Hedging, debt security

D)Treasury stock, insurance

 E) None

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University
تاريخ النشر: 2015/05/07
Suhaib Haider
من قبل Suhaib Haider , Call Center Executive ( Phone Banking) , MCB Bank Limited

answer is hedging and debt security

because when you hedge you are securing yourself from risk in the future

for example hedging currency rates that may alter your payment amount in the future

and example for debt security is ABS asset back security or MBS Mortgage back security