How do you make interest on social problems with your students? A) Class Discussion B) News Paper and display project C) Simulation Performance

تم إضافة السؤال من قبل Etchika Franco Juárez , English Language Teacher , Broadway Institute
تاريخ النشر: 2015/05/04
Inas Sherif
من قبل Inas Sherif , Arabic head of department/ Arabic teacher , Ministry of Education government schools, Dasman Model School, American Creativity academy, Al Nibra

All, to make sure that all students are involved and engaged.