What is another name for the Balance Sheet?

1.  Assets Statement

2. Statement of liabilities

3. Statement of Financial Reporting

4. Statement of Financial Position

تم إضافة السؤال من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/05/03
Farasat Ali
من قبل Farasat Ali , Purchasing Operation Specialist (Zones PK) / Rebates Claim Administrator , Ovex Technologies / Zones PK

Statement of Financial Position..........

Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Yes, Option4 is the right answer.

Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

4. Statement of Financial Position

Tranquilino Jr Rivera
من قبل Tranquilino Jr Rivera , General Accountant , Enany Group of Companies

Correct answer is option4. Statement of Financial Position

Zaheer uddin Raja
من قبل Zaheer uddin Raja , Accounts Supervisor , Pakistan International Airlines

Option 4. is correct..................................

mehfooz alam khan habib khan
من قبل mehfooz alam khan habib khan , Security Incharge , Landmark Group (Emax)

Yes option4 because Balance Sheet shows company financial position like what is the of company Eqiuty and Debt ratio and more..

Business Financial is the another name for the Balance Sheet.