What is interim dividend?

تم إضافة السؤال من قبل Sudhinlal M , Digital Media Marketing Manager , Green Architects & Builders
تاريخ النشر: 2015/05/03
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

A dividend payment made before a company's AGM "Annual General Meeting" and final financial statements.

This declared dividend usually accompanies the company's interim financial statements.