Hiring of Guest Service Agent to Hotel: Should the GSA have a driving license to be hired by Hotel?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/05/03
chrystal danguilan
من قبل chrystal danguilan , Receptionist , Dar al Shifa Hospital

No,even theres no driving license they can still apply and hired by the hotel.Because GSA is under Guest Relation or Customer service.