Hiring of Guest Service Agent to Hotel: Which nationalities (gender) are preferred for GSA position in Dubai Hotels?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/05/03
catherine mbthi
من قبل catherine mbthi , Administration Officer , Rohto Mentholatum Kenya Limited

Any one that speaks in English and french

Jehad Lafi
من قبل Jehad Lafi , Bell Captain , Il palazzo amman (warwick )

Female (russian )  dubai buissness city looking for special how will welcoming with present caractor.