Is it possible to find the chance of employment in Hospitality Front office (for Guest Service Agent) via Bayt.com? How?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/05/03
Zia Syed Muhammad
من قبل Zia Syed Muhammad , Oracle EBS Developer/ Analyst/ Agile PM for Oil and Gas projects , Pak-Arab Refinery Ltd.

Add it in your specialties, Take Bayt tests and Apply :)