National income ordinary expressed means:

(a) Net national product at market price

(b) Groups national product as market price

(c) GNP at factor cost

(d) NNP at factor cost

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/05/03
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer option ___________________c

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

...............(c) GNP at factor cost

mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Head Of Operations , Almajdoui Logistics Company

answer c,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>  (c) GNP at factor cost   >>>>>>>>>>>>>

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

(c) GNP at factor cost

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : Option ( C )

Salvatore Augello
من قبل Salvatore Augello , owner , A.S. Trade & Consult

answer C ____________________________

Piotr Konopka
من قبل Piotr Konopka , Specialist Helpdesk / Support Techn. Services / Chief Specialist. Multimedia Support Techn. Services , Telecomunication Poland - Orange Poland

National income ordinary expressed means:

(c) GNP at factor cost

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

agree with mr emad ...............................................................