What Thing is most important in a Comparative Analysis as in your mind?

تم إضافة السؤال من قبل Hafiz Muhammad Salman , Deputy Manager Procurement , Sapphire Textile Mills Limited, Lahore
تاريخ النشر: 2015/05/03
KRISHNA KUMAR  SANDUR
من قبل KRISHNA KUMAR SANDUR , Al Alia Trading & Contracting, M/s.Rabban Stefanutti Stocks L.L.C(South African Co.) and M/s. Leighton Contracting (Qatar)W.L.L.(Australian Co., Al Habtoor Leighton Group)

Specification of the item.