Once a Hatch is drawn, can you edit it? No Only in certain drawings Only in AutoCAD 2004 Yes, using the Hatchedit command

تم إضافة السؤال من قبل ماحي عابد , Civil engineer , Technical building control
تاريخ النشر: 2015/05/01
Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

yes use hatchedit command we can edit the hatch

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

Yes, Using Hatch Edit Command :)

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Agree with my fellow professionals....................

imad benmoussa
من قبل imad benmoussa , مهندس دولة في السكن , البلدية

Thank agree on previous answers the call