Which skills and capabilities will marketers need to increasingly have?

            a) market research. b) digital and social media marketing.       c) strategic marketing.             d) sales.

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''
تاريخ النشر: 2015/04/30
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

STRATEGIC MARKETING ........................................................

Allan Foncham Taka
من قبل Allan Foncham Taka , AB, OS, Messman, PUmp man , Tide water marine

The main objective of all merketer is to increase sales and therefore raise profit for the compainy. This can be done by performing Market and marketing research, creating awareness, and targeting a particular market

Zee Zaa
من قبل Zee Zaa , MARKETING MANAGER , SAS SUGIH SEJATI

MARKETING STRATEGIC AND SALES

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Option A) is correct answer <<<<<<<<<<

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

b) digital and social media marketing.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

^^^^^^^^^^^^^^^^^b) digital and social media marketing.___________

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>  b) digital and social media marketing.  >>>>>>>>>>>>