What are the responsibility due to mechanical engineer in construction field. Say briefly?

تم إضافة السؤال من قبل kabilan dharmadoss , Qa/qc Mechanical Engineer , Beijing panchina sports
تاريخ النشر: 2015/04/30
Arshad Anwar Solanki
من قبل Arshad Anwar Solanki , Documents Controller , BACS Riyadh Metro Project

Frist check equipment not take fire and than remove operator form equipment and call manger for accident