What Safety Hazards are likely to occur in an Oil Rig Plat Form?

تم إضافة السؤال من قبل Daniel Anueyiagu , HSE Engineer , Emirates Electrical Engineering LLC
تاريخ النشر: 2015/04/29
Allan Foncham Taka
من قبل Allan Foncham Taka , AB, OS, Messman, PUmp man , Tide water marine

Such injuries include, Fire, pollution, Man over-board, slip trip and falls, Head injury due to falling objects, Toe injury due to an oppen toed shoe, poor housekeeping, wrong use of machines, crew incompetency, barrier in communication.