Which of learners you consider them hard to teach; kids, teen-angers, or adults? & Why?

تم إضافة السؤال من قبل Orouba Dandashly , Housing/invoicing/planner , Saudi Oger, Kaust Project
تاريخ النشر: 2015/04/29
Etchika Franco Juárez
من قبل Etchika Franco Juárez , English Language Teacher , Broadway Institute

Adults, because sometimes not all have the same educational basis and manners, so you have to adapt your way of teaching for everybody can respond to the same goal.