How to plan sucessful production management and what is the latest reporting methods of prodouctoion?

تم إضافة السؤال من قبل javedali mansuri , -Sr engineer , Laviosa India Pvt ltd
تاريخ النشر: 2015/04/29
Karimuddin Shaikh
من قبل Karimuddin Shaikh , Head Designer as well as Production Manager , Art Creations Pvt.Ltd.

Just in time manufacturing the product with high class finishing.