How to calibrate Control valve having FF type Positioner?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Umar Qutab , interface engineer , PDO
تاريخ النشر: 2015/04/28
Mohamed Shameem
من قبل Mohamed Shameem , Instrumentation Engineer - Material Standardization (Review/Cataloguing) , Star Link Middle East (Client: Saudi Aramco)

1. The positioner itself has the auto calibration option, so that you can do control valve calibration from through that.

2. The control valve can be calibrated though connecting a HART .