How do you define the term variance analysis?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University
تاريخ النشر: 2015/04/27
Tarek Mohammed Hamed
من قبل Tarek Mohammed Hamed , Financial Manager , SABA Medical Company (Saba Polyclinics and Pharmacies)

Variance analysis is quantitative investigation of the difference between actual and budget this analysis used as a control tool.