Pressing 'F' when selecting objects will: Allow u to draw a fence Finish the selection set Limit u to five objects Allow u to find specific text

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/27
Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Pressing "F" is allow you to create or draw a fence .............................

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

The Answer is to draw a fence.