What is MIDI and MIDIx devices ? And why they name it like this ?

تم إضافة السؤال من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)
تاريخ النشر: 2015/04/26
Mohamed Moustafa Abdelaziz Mohamed
من قبل Mohamed Moustafa Abdelaziz Mohamed , Enterprise GSC IP Datacom Team Leader , Huawei

it's for media independent feature .... we will only use straight cables even if between two similar devices instead of cross over cables but only  if the feature is supported in both devices