The hallmark of developing and maintaining effective customer relations is called:

A. value enhancement marketingB. multi-level marketingC. customer everyday low pricingD. relationship marketing

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
تاريخ النشر: 2015/04/26
Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

^^^^^D. relationship marketing^^^^^^^^^

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

Answer : ( D ) relationship marketing

IMTIAZUR RAHMAN
من قبل IMTIAZUR RAHMAN , Administration And Customer Care Officer , Amira Enterprises (Importers, Marketing & Retail Sales), Mississauga, Ontario

D. Relationship Marketing- which is a strategy designed to foster customer loyalty, interaction and long-term engagement.

alfredo Landaeta
من قبل alfredo Landaeta , Head of Logistics , Carib Brewery Limited

Answer is D...

Please check: MKTG301: PRINCIPLES OF MARKETING DEFINITIONS: CHAPTER1

S M Saleem
من قبل S M Saleem , Assitant Manager , Al Shaab Village

You can say it us relationship marketing.But a perfect term would be " Customer Delight" Achievement.

jahid adnan
من قبل jahid adnan , Admin Coordinator , Al Majal Al Arabi Group

it may the option D ...relationship marketing

Muhammad Hamid Munir PMP
من قبل Muhammad Hamid Munir PMP , Program Manager , Ericsson AB

.........Option D...............

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

....................................D. relationship marketing

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

D. relationship marketing

Moustapha Saber
من قبل Moustapha Saber , Senior Sales Executive , Premier Technology Co.

======        D. relationship marketing