Are there any job vacancies in qatar regarding nuclear medicine I am a nuclear medicine specialist seeking a full time job in qatar

تم إضافة السؤال من قبل Samira Altailji
تاريخ النشر: 2015/04/26
Abdulaziz Eisa
من قبل Abdulaziz Eisa , Cyclotron and radiopharmaceutical production unit , مستشفى الملك فيصل التخصصي و مركز الابحاث

Last i ckecked, a month ago, there was a position open at Hamad medical city, Qatar

James Erick Munyasa
من قبل James Erick Munyasa , Nuclear Medicine Technologist II & Bone Densitometry , Memorial Hermann South East Hospital

Kenexa Company in Doha has an opening for a full time Nuclear Medicine Consultant with expertise in PET & SPECT emphasized.