What are the technical measurement tools that a quantity surveyor use?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/08/04
sulaiman sk
من قبل sulaiman sk , Civil Site Engineer , Doha metro

Quantity takeoff of Autodesk

SAQIB ZAFAR
من قبل SAQIB ZAFAR , Quantity Surveyor , PARSONS BRINCKERHOFF

Defined Unit based calculation of Quantities as per standard method of measurement Saqib Zafar Manager Quantity Surveyor SYSTRA