Liabilities 300000 assets 1000000 the percentage of equity to assets is:

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/04/25
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

B->>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>70%

MOHAMMED SADIQUE AKHTAR
من قبل MOHAMMED SADIQUE AKHTAR , ACCOUNTS SUPERVISOR , Perfect Steel Fzco

B-70%

As equity is Assets - Liability So its700000 and ratio is Equity/Assets

Answer is

>>B-70%

Formula to calculate %age is

Equity ratio=total equity / total asset

Asad Ahmed
من قبل Asad Ahmed , Manager Finance & Company Secretary , Connect Communications Pvt. Ltd.

B. the percentage of equity to assets is70%

assets = Liability + equity

=300000 + equity

equity =700000

and the equity percentage will be70% of the assets

Anas  Dawah
من قبل Anas Dawah , Senior Internal Auditor , Talal Abu-Ghazaleh Global (TAGI)

B............................70%

Abdul Majid Khatri
من قبل Abdul Majid Khatri , A Qualified Chartered Accountant , Honeycomb Logistics Pvt. Ltd.

Equity=Total Assets-Liabilities

Here, Total Assets =10,00,000

            Liabilities     =3,00,000

Therefore, Equity =10,00,000-3,00,000

                                =7,00,000

Equity to Assets ratio = Equity/Total Asset *100

                                       =7,00,000/10,00,000 *100

                                       =70%

Answer : Option B)70%

Ahmed Said
من قبل Ahmed Said , Cost accounting supervisor , Roots Steel international

Equity = =700000

Correct answer B70%

Mohamed Reda
من قبل Mohamed Reda , Accounting Supervisor , carriage saudi Limited @ Delivery Hero Company

70%

Equity ratio=700000/1000000*100=70%

Md. Moshiur Rahman Sumon
من قبل Md. Moshiur Rahman Sumon , Assistant General Manager( Corporate Finance & Head of Internal Audit) , Progressive Life Insurance Company Limited

The percentage of equity to assets =Liabilities/Assets is to i.e.30%

Hence C-30% is Correct  Answer

ahsan raza
من قبل ahsan raza , principal , saint francis degree college saria alamgir

the percentage of equity to assets is70%

WILSON DEPALAC
من قبل WILSON DEPALAC , assistant manager accounts , falcon pack industry llc

the answer is letter b.-

equity to assets  =700,000/1,000,000 =70%