What is more cost-effective - to outsource logistic services or to keep one as a department in your company?

تم إضافة السؤال من قبل Alex Stroganova , Project Operations , FH Bertling
تاريخ النشر: 2015/04/23
Farrukh Moin
من قبل Farrukh Moin , Operations Supervisor Sea Exports & Air Import/Export , Zuhal Shipping & Logistics llc

Its simply depends on the volume. If you have regular shipments to be moved, better have logistic department in house else outsourcing is best.