Is AutoCAD Design Suite available as a stand-alone and network license?

تم إضافة السؤال من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority
تاريخ النشر: 2015/04/23
Elke Woofter
من قبل Elke Woofter , Project Assistant , American Technical Associates

stand-alone license ... A network license supports the use of Autodesk ... the licenses on the remaining servers are still available.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

i am agree with miss woofter