What is the most frequent mistake salespersons make in a business?

تم إضافة السؤال من قبل Catherine Ngugi , Administration Manager , Realmax Consult Ltd
تاريخ النشر: 2015/04/23
Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Overconfidence is one of their most frequent mistake.

Subramanyam Srinivas Kottram
من قبل Subramanyam Srinivas Kottram , Head-sales & Marketing , Topend Technolgies

if you are honest to your self you cant be repeating a mistake,unless it's habit of your's for good or bad.