What factors management should consider before declaring the Dividend?

تم إضافة السؤال من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/04/23
Muhammad Imran
من قبل Muhammad Imran , Ast Finance & Accounts Manager , Mohmand Dada Minerals (Pvt) Limited

The Company management should consider the following issues

Retained Earnings of Company, Sufficient cash to pay Dividend, Timing and amount of dividend, and Dividend Policy