How Admin office handle or manage Change in an organization?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Saleh Saleh , Zonal Manager , Indus Hospital and Health Network
تاريخ النشر: 2015/04/22
Mercier Agnelo Ajith
من قبل Mercier Agnelo Ajith , Administration , Dubai

Office Administration is basically coordinating between various departments, people to ensure the smoot functioning of the organisation at the utmost efficiency.