A new Admin Assistant arrives in your office They are struggling in the job. No-one seems to be helping the Admin Assistant, what do you do?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/04/22
Nouman Ali
من قبل Nouman Ali , customer service person , private company

we will provide him information about our office so can he will be able to accomadate himself with in our office.