Name tools used in define phase of six sigma?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Usman Tariq , Visiting Faculty , National University of Science and Technology
تاريخ النشر: 2015/04/22
Donno Maharanto
من قبل Donno Maharanto , Method & Industrial Engineer, Surface Treatment Engineer , PT Citra Tubindo Tbk, member of Vallourec Oil & Gas

Hi... among some tools are improvement charter, CTQ diagram, SIPOC diagram.  You might also use Gantt chart for scheduling.