What happen to the person who want to change job from warehouse supervisor to Safety officer?

تم إضافة السؤال من قبل Seth K. Martey , Safety Supervisor , Khalid Ali Al Kharafi Brothers & Co
تاريخ النشر: 2015/04/22
Abraham Disu
من قبل Abraham Disu , warehouse supervisor , Guinness NIGERIA

First of all, I would check his certificates if he/she has the necessary document to back up his transfer. Documents like NEBOSH, etc. before he/she can be considered for the position.