How much Lux can I apply to design office room?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Al-Qwasmeh , Highways and Bridges Engineer , Associated Consulting Engineers Int'l - Jordan
تاريخ النشر: 2015/04/21
Mohammed Atif Mohammed Atia EL-Shazly
من قبل Mohammed Atif Mohammed Atia EL-Shazly , Senior Electrical QC Engineer @ Enppi (Engineering for the Petroleum and Process Industries) , EGYPTIAN REFINERY COMPANY - ERC REFINERY PROJECT

Lux to be about400-600 at office or operation room