Control that focuses on preventing deviation in the quantity and quality of resources used in the operations of the organization is called:

 a. preliminary control.

 b. concurrent control.

 c. feedback control.

 d. quality control.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/21
Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

..

.

a. preliminary control................................

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

...................... a. preliminary control.

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Answer option a) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

a- preliminary control,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,is right

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>  a. preliminary control.  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Zia Ul Hassan
من قبل Zia Ul Hassan , Senior Administrator , BEFARe

The right answer is " Preliminary Control"

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

preliminary control.....................

Almutaz Bakry Sidahmed
من قبل Almutaz Bakry Sidahmed , Internal Audit Manager , Banan real estate

Answer (a) preliminary control ( preventive control).

Ahmed Hassan Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Hassan Ahmed Mohamed , Logistics Executive , مؤسسة ثابت سفر عبدالله الشهراني

a>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : Option ( A )