I'm planning ITIL certification recently. Please assist to know where can designate in service management roles.

تم إضافة السؤال من قبل Saim Fareed , IT Service Engineer , Al Tayer Group
تاريخ النشر: 2015/04/20
Saad Tokaz
من قبل Saad Tokaz , Project Coordinator

I did not get you clearly.

But if you are planning for ITIL-F certification. it is an easy process & you could be certified within1 week.

Follow Lynda.com which is providing ITIL training session for7 hours. then you can go with (Passforsure)..