Michael is a type of manager who is concerned primarily with accomplishing goals and

objectives and concentrates on the task itself. His behavioral style is called:

 a. authoritarian.

 b. democratic.

 c. task oriented.

 d. people oriented.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/19
Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Option C) is answer <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Task oriented right answer.........................

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

C...................................

Ali Jaber
من قبل Ali Jaber , Senior PM , Millennium Dev.

 c. task oriented type manager...............

.

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : Option ( C )

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>> c. task oriented. >>>>>>>>>>>>>

Ahmed Hassan Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Hassan Ahmed Mohamed , Logistics Executive , مؤسسة ثابت سفر عبدالله الشهراني

c>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

c. task oriented.......... . .. .

Abdou warshan
من قبل Abdou warshan , • مدير إدارة المخازن والنقل , شركة تمكين الدولية للأجهزة المنزلية

......................... c. task oriented.