In which of the following organizations is reference power more likely to be evident?

 a. telecommunication business.

 b. religious organization.

 c. service organization.

 d. baseball team.

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/04/19
khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Religious organization,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

Agree with Mr. Emad <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>> b. religious organization.  >>>>>>>>>>>>>>>>>

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : Option ( B )

Ahmed Hassan Ahmed Mohamed
من قبل Ahmed Hassan Ahmed Mohamed , Logistics Executive , مؤسسة ثابت سفر عبدالله الشهراني

b>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mohammed Fathe  Shaheem
من قبل Mohammed Fathe Shaheem , Operation Executive , Arabian Construction Company

B.........................................

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

Agree with my mentors. thanks you all.

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

b. religious organization........ . . ..