What are the different syndromes associated with inherited colo-rectal cancer?

تم إضافة السؤال من قبل Nauman Wazir , Assistant Professor and Consultant Endocrinology , Lady Reading Hospital
تاريخ النشر: 2015/04/18
af scfsa
من قبل af scfsa

There are many syndroems associated with inhereted colorectal cancers for example

Lynch Syndrome

Familial Adenomatous polyposis

Peutz-Jeghers syndrome

ehab mohammed
من قبل ehab mohammed , Professor , Faculty of Medicine Cairo University

Lynch syndrome and Gardner syndrome,