How can I create a gif picture? can I use any of these:

-paint brush

-powerpoint

-photoshop

-ms office

-3d max

-flash mx

-programming language

-website

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions
تاريخ النشر: 2015/04/17
Ahmed Maher
من قبل Ahmed Maher , System Administrator & IT Consultant , Axis Solutions (KGL)

You can create it by any gif aplication maker or from any online site like gifmaker

هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

Yes you can use these

-powerpoint

-photoshop

-flash mx