How to find job in Pre Opening - Opening hotels 2015 in Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/04/17

BY ON LINE OR WALK IN OR OTHERWISE REFERRAL FROM THE OTHER PERSON.

Mohammad Zahi Hussien
من قبل Mohammad Zahi Hussien , مصمم جرافيك , دوام حر

Social media is one of the best ways , and linkden is one of the best sites that might help in this field